Banner 980x90

Dienas horoskops 19.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nedomā par sliktām un negatīvām lietām, centies koncentrēties uz to labāko, patīkamāko un skaistāko. Šīs dienas enerģijas tevi padarīs visai impulsīvu, tāpēc esi piedzīvojumiem gatavs!

Vērsis Kaut arī būsi sabiedrībā, tu tāpat jutīsies vientuļi. Šķitīs, ka neviens tevi pa īstam nesaprot. Meklē līdzīgi domājošus domubiedrus!

Dvīņi Tiec galā ar savām kaprīzēm un lietu nepadarīšanu līdz galam! Šodien visiem darbiem ir jābūt padarītiem! Tiec vaļā no parādiem!

Vēzis Ja iespējams, tad šodien nododies kaut kam patīkamam un pat neparastam. Izkāp no savas komforta zonas un uzdrošinies izdarīt ko tādu, ko iepriekš neesi mēģinājis!

Lauva Nerunā sliktu par citiem, it īpaši tad, ja pats neesi bijis labāks vai paveicis vairāk. Nesalīdzini sev ar citiem un citus ar sevi - mēs katrs esam citādāks!

Jaunava Saņemsi jaunas ziņas, uz kurām pat nezināsi kā reaģēt. Saglabā vēsu prātu, un, ja nepieciešams, pakonsultējies ar gudrākajiem!

Svari Mēģini rast balansu starp to, kas tev patīk un starp to, kas tev padodas. Ne visi darbi var būt hobiji. Tavs uzdevums ir savu vaļasprieku padarīt par ko tādu, ar ko tu vari iekrāt. Dzims jaunas idejas!

Skorpions Idejas teju plūdīs no tevis. Esi reālistisks, un padomā, cik iespējami tās būtu realizēt. Vari saņemt uzslavas no priekšnieka vai cita augstākstāvoša cilvēka.

Strēlnieks Lai tiktu galā ar šīs dienas uzdevumiem, būs jāsaņemas un jāatrod motivācija cīņā pret slinkumu un negribēšanu.

Mežāzis Nesvarīgās lietas mēģini nobīdīt malā, tādējādi fokusējoties uz savām prioritātēm. Var gadīties kāds kašķis ar kādu no kolēģiem.

Ūdensvīrs Neizplati baumas par citiem cilvēkiem! Ja kādam saki kaut ko aiz muguras, tad pasaki to viņam arī acīs. Skaisti nebūs, bet godīgi gan.

Zivis Vēlēsies izjust citu cilvēku uzmanību un sabiedrību. Tev jāsaprot, ka, ja vienatnē nevari būt laimīgs, tad nespēsi tāds būt, esot ar nepareizajiem cilvēkiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)