Banner 980x90

Dienas horoskops 23.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nāksies lietām pievērsties praktiski. Ģimenes lietas uzdzīs bažas – izvairies no personīgām diskusijām, pirms nebūsi ieguvis visus faktus.

Vērsis Šodien tevi vairāk interesēs tuvie cilvēki. Būs dažas praktiskas problēmas – sapratīsi, ka kaut kam svarīgam iztecējis termiņš.

Dvīņi Ir pienācis laiks pievērsties māju dzīvei. Ja esi prom no mājām, tas nozīmē, ka situācija mainīsies. Nodrošini sev komfortablu atmosfēru.

Vēzis Neuzņemies lielus projektus – tie neizdosies. Nav jēgas stāstīt par savu nelaimi draugiem, jo šodien tevi uzklausīt būs ļoti grūti.

Lauva Šodien būsi ļoti ietiepīgs un komunicēsi tikai ar tiem, ar kuriem pats vēlēsies. Tev šodien ceļā nestāsies pilnīgi nekas!

Jaunava Radīsies vēlme darīt vairāk, lai gūtu lielākus sasniegumus. Šoreiz būtu vērtīgi padomāt, vai tas viss ir tavos spēkos.

Svari Tavs šarms no tevis pilnīgi staros. Izvēloties piemērotu apģērbu, izjutīsi izteikti lielu uzmanību no pretējā dzimuma puses.

Skorpions Droši izmēģini savas spējas kādā jaunā un nebijušā jomā! Neklausies apkārtējo negatīvajos komentāros, bet gan savā iekšējā sirds balsī!

Strēlnieks Iespējams, ka nāksies risināt kādus jautājumus, kas saistīti ar privāto dzīvi. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, bet saki taisnību!

Mežāzis Jaunas un radošas idejas teju plūdīs no tevis, atceries tās visas kaut kur pierakstīt! Tomēr nevajadzētu steigties ar to realizēšanu, vispirms izdari galveno!

Ūdensvīrs Problēmu risināšanai piemērota diena, centies rast izeju pat šķietami traģiskām situācijām. Neļauj citiem spēlēties ar tavām jūtām!

Zivis Neizturies pavirši pret savu darbu un pienākumiem, tāpat arī līdzcilvēkiem. Centies tikt ar visu galā, pirms nav par vēlu. Izplāno savas prioritātes un rīkojies. Nepiemērots brīdis nepelnītai atpūtai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)