Banner 980x90

Dienas horoskops 25.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Nāksies saskarties ar neparedzētām grūtībām, kuras pats būsi radījis savas neapdomātās rīcības dēļ. Vainot apkārtējos būs lieki, tāpēc šoreiz tiec galā saviem spēkiem!

Vērsis Šī varētu izvērsties par ļoti patīkamu un labvēlīgu dienu, ja vien izdarīsi pareizās izvēles, kuras ieteicams veikt ar lielu apdomāšanos, neļaujoties emocijām!

Dvīņi Finanšu ziņā visai nelabvēlīga diena. Izvairies no liekiem tēriņiem, lai vēlāk nenāktos to nožēlot! Plāno savu budžetu un atliec naudu nebaltām dienām!

Vēzis Reiz pieļautās kļūdas nedos tev šodien mieru! Nožēla un sāpes par pagātni ir jāatstāj sev aiz muguras, nevis jāvelk visur līdzi! Aizmirsti to, kas ir bijis!

Lauva Liec lepnumu pie malas un esi draudzīgāks arī pret zemākstāvošajām personām! Vairums par tevi ir ļoti sliktās domās, tāpēc centies šo priekšstatu lauzt!

Jaunava Jutīsies savādi, iespējams, ka tevi māks šaubas par nākotni un par to, ko vēlies sev redzēt blakus. Nemoki sevi un neanalizē katru situāciju, bet gan ļaujies visuma plūdumam!

Svari Uzmanies no nepatiesas informācijas izpaušanas, jo vēlāk nāksies pamatīgi sapīties savos melos, padarot situāciju vēl ļaunāku. Esi godīgs jau no sākta gala!

Skorpions Būs grūti atzīt savas kļūdas, jo nevienam taču nepatīk izgāzties. Pacenties veltīt laiku ģimenei un satuvināties ar tiem, kurus tu sauc par draugiem.

Strēlnieks Kaut arī būsi kopā ar mīļajiem, jutīsies vientuļi, jo kāda tev dziļi sirdī ļoti pietrūks. Nedzīvo pagātnē, bet gan lūkojies nākotnē!

Mežāzis Neesi tik vienaldzīgs, izrādi emocijas, lai apkārtējie zina kā tu patiesībā jūties. Noņem savu masku, kuru tu tik ilgi esi turējis!

Ūdensvīrs Neuztraucies par nenozīmīgām lietām, šodien tam nav nozīmes! Jā, viegli nav, bet centies dzīvot ar apziņu, ka ar laiku viss uzlabosies!

Zivis Iespējams, ka jutīsies morāli iztukšots, tāpēc meklē kompāniju, kura tevi spēs iepriecināt un likt aizmirst par visām ikdienas raizēm. Neieslīgsti rutīnā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)