Banner 980x90

Elektroenerģija Iecavas novada pašvaldības vajadzībām nākamgad izmaksās 62 454 eiro

Jelgava, 6.dec., LETA. Elektroenerģijas piegāde Iecavas novada pašvaldības iestāžu un aģentūras vajadzībām 2017.gadā izmaksās 62 454 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

AS "Latvenergo", kas izvēlēta četru pretendentu konkurencē, elektroenerģiju nodrošinās par 51 615 eiro bez PVN.

Elektrība tiks iepirkta Iecavas novada domei, kas ietver, piemēram, arī ielu apgaismojuma nodrošināšanu, Iecavas vidusskolai, Dzimtmisas pamatskolai, pirmsskolas izglītības iestādēm "Dartija" un "Cālītis", Zālītes speciālajai internātpamatskolai, Iecavas internātpamatskolai, kultūras namam un pašvaldības aģentūrai "Iecavas veselības centrs".

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka AS "Latvenergo" arī iepriekš bija pašvaldības sadarbības partneris. Šogad par saņemto pakalpojumu plānots tērēt 61 069 eiro bez PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)