Banner 980x90

Fitnesa klubs visām paaudzēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tuvojas pavasaris un katram no mums gribas to sagaidīt lieliskā formā. Nereti pašiem pietrūkst gribasspēka un apņemšanās regulāriem treniņiem mājās, tādēļ lieliskākā vieta, kur uzlabot savu pašsajūtu ir mūsu prasībām piemērots fitnesa klubs. Un jāpiekrīt, ka cilvēki, kas regulāri dodas uz kādu sporta klubu, arī ikdienā ne vien labi izskatās, bet arī jūtas laimīgāki un apmierinātāki ar dzīvi.

Labākā izvēle fiziskām aktivitātēm
Rīgā ir daudz fitnesa klubu, un tieši tādēļ katrs var izvēlēties to, kas šķiet sirdij tuvāks. Liela daļa fizisko aktivitāšu cienītāju dodas uz fitnesa klubu "Veselības Fabrika". Tur nereti sastopamas draugu un ģimenes locekļu kompānijas, kas nolēmuši uz nodarbībām iet kopā. Sporta kluba apmeklētāji ir pārliecināti, ka tas ir lielisks veids, kā parūpēties par veselību un labi pavadīt laiku, gūstot enerģiju un dzīvesprieku.

Individuālai slodzei pielāgojami treniņi
Fitnesa klubs "Veselības Fabrika" ir piemērots dažādai fiziskajai sagatavotībai. Sporta kluba apmeklētājiem tiek dota iespēja trenēties grupu nodarbībās vai personāltreniņos, kā arī izmantot trenažieru zāli. Ja Tev būs nepieciešama individuāla pieeja, personīgi pielāgota treniņu slodze, tad to visu noteikti arī saņemsi. Uzdrīksties sākt pievērsties fitnesam jau tagad un būsi pārsteigts, ka jau pēc pāris treniņiem būs novērojami uzlabojumi gan ķermeņa svara, gan vispārējās pašsajūtas ziņā.

Mājīga vide un sportiska gaisotne
"Veselības Fabrikā" ir ne vien interesanti un izsmalcināti veidots telpu dizains (apvienojot vēsturisko pieskaņu ar mūsdienīgo), bet tikpat aizraujoša, omulīga vide un atmosfēra nodarbību laikā. To visu palīdz radīt profesionālie, atvērtie un draudzīgi noskaņotie sporta kluba treneri, kas neatstās nevienu sporta kluba apmeklētāju bez ievērības.  Tāpēc "Veselības Fabrikā" katrs vienmēr sajutīsies gaidīts un novērtēts. Pat, ja šobrīd šķiet, ka fiziskā sagatavotība Tev nav tādā līmenī kā citiem, neraizējies, jo tas viss ir labojams!

Fitness klubs "Veselības Fabrika" piedāvā apmeklēt šādas nodarbības:
- veselības vingrošana - zemas intensitātes treniņš;
- pilates – ķermeņa izkopšanas metode;
- joga – nodarbības laikā tiek apgūtas jogas pamatkustības un pozas;
- kā arī citi treniņi muskulatūrai un ķermeņa formas veidošanai.

Atceries, ja plāno  iesaistīties kādā nodarbībā, doties uz trenažieriem vai apskatīt fitnesa klubu pirmo reizi, tad Tev ir lieliska iespēja izmantot kādu no īpašajiem iepazīšanās abonementiem. Plašāk par piedāvātajām iespējām iespējams iepazīties mājaslapā – Vfabrika.lv. Šis fitnesa klubs noteikti kļūs par Tavu sabiedroto uz mērķi savām izsapņotajām ķermeņa aprisēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)