Banner 980x90

Ģimenes dienas pasākumā Rundālē izcels uztura un veselīga dzīvesveida nozīmi ikdienā

Jelgava, 28.jūl., LETA. 5.augustā jaunajā daudzfunkcionālajā sporta laukumā Rundāles novada Svitenē, sākot no plkst.11, paredzētas dažādas aktivitātes visai ģimenei, akcentējot veselīga dzīvesveida nozīmi ikdienā, aģentūru LETA informēja Rundāles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Kociņa.

Diena tiks iesākta ar jaunā daudzfunkcionālā sporta laukuma svinīgu atklāšanu, kam sekos vingrojumu paraugdemonstrējumi visai ģimenei treneres Rolandas Gasjūnes vadībā. Lai veicinātu izpratni par veselīga dzīvesveida paradumiem, bērni varēs darboties interaktīvajās radošajās darbnīcās.

"Kā neapjukt un saprast, kas patiesi organismam ir vajadzīgs, kad veikalos ir pieejams plašs pārtikas produktu klāsts un visapkārt ir informācijas pārbagātība, lekcijā atklās uztura speciāliste Baiba Bremmere. Lekcijas laikā praktiski darbojoties varēs uzzināt vērtīgus padomus veselīgas ikdienas maltītes pagatavošanai visai ģimenei," informēja Kociņa. Lekcija notiks Svitenes skolā, sākums plkst.12.30.

Ielu basketbola čempionāta sākums paredzēts plkst.12.15. Komandas sastāvā spēlē no trim līdz četriem spēlētājiem, laukumā - trīs spēlētāji. Sacensības notiks pēc izmainītiem basketbola noteikumiem. Komandai jābūt vienādas krāsas sporta kreklos, noteikts čempionāta nolikumā.

Svitenes minifutbola balvu izcīņas sākums paredzēts plkst.14.30. Čempionātā aicinātas piedalīties Rundāles novada iedzīvotāju izveidotas komandas, kuru sastāvā spēlē no pieciem līdz septiņiem spēlētājiem, laukumā - četri spēlētāji un vārtsargs.

Jau vēstīts, ka jūlijā noslēgusies daudzfunkcionāla sporta laukuma būvniecība Rundāles novada Svitenē, kas izmaksāja 126 680 eiro, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Kociņa.

Jaunizbūvētais sporta laukums ir 15 metrus plats un 30 metrus garš, tam ierīkots mākslīgais segums. Sporta laukums piemērots basketbola, volejbola, tenisa, minifutbola, florbola, badmintona, hokeja un citu komandu spēlēm. Veikti arī apkārtnes labiekārtošanas darbi - izveidots apgaismojums, izvietoti soliņi ar atzveltnēm, uzstādītas atkritumu urnas, izbūvēts bruģakmens laukums ap sporta laukumu 350 kvadrātmetru platībā, kā arī iestādītas platlapu liepas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)