Banner 980x90

Iecavā aicina ziedot nodegušā autoservisa atjaunošanai

Jelgava, 22.nov., LETA. Iecavā sākta ziedojumu vākšana, lai darbu varētu atsākt novembra vidū nodegušais autoserviss, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

15.novembrī Iecavā izdega angārs, kurā saimniecisko darbību veica uzņēmums "Purmaļa darbnīca", kas nodarbojās ar automašīnu apkopi un remontu. Ugunsgrēkā sadega angārs, tūkstošiem eiro vērtas iekārtas un instrumenti. No ēkas neizdevās izvest arī septiņus vieglos automobiļus un vienu mikroautobusu.

Vairāki iedzīvotāji esot izteikuši vēlmi palīdzēt ugunsnelaimē cietušajam, tāpēc izsludināta līdzekļu ziedošanas iespēja.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka individuālais uzņēmums "Purmaļa darbnīca" ir dibināts 1992.gadā. Raitim Purmalim piederošais uzņēmums nodarbojas ar automobiļu apkopi un remontu.

Jau vēstīts, ka 15.novembrī neilgi pēc plkst.22 ugunsdzēsēji steidzās uz Zemgales ielu Iecavā, kur ugunsgrēks bija izcēlies angārā. Metāla angārs dega 375 kvadrātmetru platībā un sadega tajā esošās septiņas vieglās automašīnas un viens mikroautobuss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)