Banner 980x90

Iecavā meklēs iespējas piesaistīt apmeklētājus sāls istabai

Rīga, 23.janv., LETA. Iecavas veselības centra sāls istabas apmeklētāju skaits 2018.gadā bijis zems, un ir jāmeklē risinājumi, kā piesaistīt jaunus klientus, secinājuši Iecavas novada domes Veselības un sociālo jautājumu komitejas deputāti.

Haloterapijas telpa jeb sāls istaba iestādē darbojas jau kopš 2012.gada, un deputātu vidū izskanēja ideja pakalpojuma popularizēšanai uz sāls istabu vest Iecavas pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņus. Bērnudārzu vadītājas gan pauda, ka vecākiem pašiem ir jāved savas atvases uz šādām procedūrām, un viņas nav tiesīgas to darīt. Turklāt tas apgrūtinātu mācību procesu.

Mācību iestāžu vadītājas gan skaidroja, ka vecākiem būtu interese par haloterapijas telpas apmeklēšanu kopā ar bērniem, ja to varētu darīt viņiem ērtākā laikā. Daudzi vecāki strādā ārpus Iecavas novada, tādēļ veselības centra darba laiks nešķiet piemērots.

Tāpēc centra vadītājs Sandris Kaidaks un komitejas deputāti atbalstīja ieceri, ka sākot ar februāri sāls istaba varētu strādāt katru sestdienu no plkst.10 līdz 14, jo līdz šim pakalpojumi bija pieejami tikai darba dienās. Iesākumā jaunais darba laiks būtu līdz maijam, taču, ja klienti būs atsaucīgi, tas varētu būt pastāvīgs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)