Banner 980x90

Iecavas novadā balvas sportistiem sasniedz 1500 eiro

Jelgava, 14.dec., LETA. Par sasniegumiem labākie sportisti Iecavas novadā tiks apbalvoti ar naudas balvām, kas sasniedz 1500 eiro, šodien ārkārtas sēdē lēmuši novada domes deputāti.

Dome apstiprinājusi Iecavas novada sportistu un treneru sarakstu naudas balvu saņemšanai par kopējo summu 5625 eiro. Apbalvojamo saraksts veidots, pamatojoties uz nolikumu "Par naudas balvu piešķiršanu Iecavas novada sportistiem, sporta veidu treneriem un sporta spēļu komandām par sasniegumiem sportā".

Domē aģentūrai LETA skaidroja, ka naudas balvas tiks pasniegtas 130 sportistiem un treneriem. Balvu summas variē no 15 līdz 1500 eiro.

Dome arī lēma pasniegt pašvaldības Goda rakstu, 150 eiro naudas balvu un ziedus ģimenes ārstei Annai Krievai par ilggadēju un veiksmīgu darbību novada veselības aprūpes nodrošināšanā, teicamu amata pienākumu pildīšanu un sadarbību ar pašvaldību.

Jau vēstīts, ka domes deputātiem bija jālemj par papildu līdzekļu piešķiršanu sportistu apbalvošanai. Domes Finanšu komitejas deputāti atbalstījuši pašvaldības Sporta nodaļas vadītāja Valda Šusta lūgumu piešķirt papildu līdzekļus naudas balvas izmaksai novada sportistiem un treneriem par sasniegumiem sportā 2625 eiro apmērā. Kopējā izmaksājamā summa ir 5625 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)