Banner 980x90

Iecavas novada jaunās vizuālās identitātes izstrāde izmaksās 870 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Iecavas novada jaunās vizuālās identitātes izstrāde izmaksās 870 eiro, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Podniece-Jostmane.

Novada dome 1.jūlijā izsludināja tirgus izpēti dizaina izstrādei, kurā par uzvarētāju četru piedāvājumu konkurencē atzīts SIA "sem.lv" piedāvājums. Līgums ar uzvarētāju vēl nav noslēgts, līdz ar to darbs vizuālās identitātes izstrādē vēls nav sākts. Paredzēts, ka līguma izpildes laiks ir astoņas nedēļas no līguma noslēgšanas dienas.

"sem.lv" grafisko dizainu sola izstrādāt par 554 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa jeb 670 eiro, ieskaitot nodokli.

Identitāte tiks veidota, izmantojot ideju konkursa "Iecavas novada pašvaldības vizuālās identitātes grafiskā risinājuma izstrāde" uzvarētāja Naura Cinovica ideju, par ko konkursa uzvarētājs saņēma naudas balvu 200 eiro apmērā, informēja Podniece-Jostmane.

Izstrādājot grafisko risinājumu, "sem.lv" jānosaka arī vispārīgas vadlīnijas reprezentācijas materiāliem, pievienojot dāvanu - dāvanu maisiņu, krūžu, USB atmiņu, lietussargu, pildspalvu - dizaina idejas. Tāpat nepieciešams izstrādāt vadlīnijas pašvaldības apbalvojumu noformēšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)