Banner 980x90

Iecavas novada nākamā gada budžetā plāno līdzekļus aktu un sporta zāļu būvniecībai skolās

Rīga, 6.sept., LETA. Iecavas novada pašvaldības nākamā gada budžeta prioritātes varētu būt vidusskolas aktu zāles un pamatskolas sporta zāles būvniecība, šādas ieceres šomēnes atbalstījuši deputāti domes komitejās.

Domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas un Attīstības komitejas deputāti šomēnes iepazinušies ar pašvaldības budžeta iestāžu vadītāju iesniegtajiem priekšlikumiem par prioritārajiem pasākumiem 2020.gadā, kas iesniegti, lai varētu sagatavot nākamā gada budžetu. Abās komitejās par prioritātēm noteikta Iecavas vidusskolas ēdināšanas korpusa paplašināšana un aktu zāles jaunbūve, Iecavas pamatskolas sporta zāles izbūve un pirmsskolas izglītības iestādes "Dartija" teritorijas labiekārtošanas otrā kārta. Tāpat nākamgad varētu izstrādāt "Dartijas" ēkas renovācijas projektu.

Deputāti sprieduši arī par autostāvvietu paplašināšanu Iecavas centrā un ēkas iegādi Grāfa laukumā, kur nākotnē tiktu ierīkots novadpētniecības muzejs, Tūrisma informācijas centrs un Amatu māja. Tāpat līdzekļi būs nepieciešami gājēju trotuāra izbūvei Lauku ielā, Brīvības pieminekļa kāpņu pārbūvei un skeitparka izbūvei pie upes.

Iespējams, nākamgad tiks iegādāts arī zemesgabals, ko nākotnē izmantotu daudzdzīvokļu māju būvniecībai Iecavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)