Banner 980x90

Iecavas novadā palielinās vasaras darba vietu skaitu skolēniem

Jelgava, 26.apr., LETA. Organizējot skolēnu nodarbinātību vasarā, Iecavas novada pašvaldība šogad palielinās darba vietu skaitu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

2016.gadā nodarbinātības projektā uz 58 pieejamajām vietām pieteicās 112 kandidāti. Šogad darbavietu skaits novadā palielināts - tiks nodarbināti 69 jaunieši vecumā no 13 līdz 18 gadiem.

Tāpat kā iepriekšējos gados, skolēniem būs iespēja strādāt Iecavas novada pašvaldības iestādēs un kapitālsabiedrībās, izvēloties sev tīkamāko laika posmu.

Skolēniem galvenokārt tiks piedāvāti darbi, kas saistīti ar teritorijas uzkopšanu, bet neizpaliks arī radošie darbi, kurus varēs veikt Sociālajā dienestā, Iecavas kultūras namā, Iecavas Jauniešu centrā vai kādā no bibliotēkām, skaidroja pašvaldībā.

Sākot ar 2.maiju, pieteikumus darba vietām skolēni varēs iesniegt Iecavas novada domes kancelejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)