Banner 980x90

Iecavas novadā par 89 661 eiro pārbūvēs novadgrāvjus

Jelgava, 19.apr., LETA. Lai nodrošinātu nepieciešamo lauksaimniecības zemju mitruma līmeni, Iecavas novadā plānots pārbūvēt vairākus novadgrāvjus, kas izmaksās 89 661 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Novadgrāvju pārbūve notiks Zālītē un pie Sila kapiem, kopā teju četru kilometru garumā. Būvniecību plānots sākt nākamnedēļ, tāpēc to nekustamo īpašumu, kas robežojas ar grāvjiem, īpašnieki vai tiesiskie valdītāji aicināti būt saprotoši un neveikt saimniecisko darbību 10-15 metru attālumā no grāvja.

Projekta "Pašvaldības nozīmes koplietošanas ūdensnoteku pārbūve" mērķis ir uzlabot infrastruktūru, kas attiecas uz lauksaimniecības attīstību, meža ražības paaugstināšanu, audzes veselības un kokmateriālu kvalitātes uzlabošanu.

Ieceres kopējās izmaksas ir 89 661 eiro. Projekts tiks īstenots, izmantojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu 67 094 eiro apmērā, bet pašvaldība līdzfinansēs 22 567 eiro.

Darbus veiks SIA "E Būvvadība" no Olaines novada. 2016.gada uzņēmums sasniedza 2 600 721 eiro apgrozījumu, bet cieta 140 363 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)