Banner 980x90

Iecavas novada pašvaldība no privātīpašnieka plāno iegādāties Bērzu ielu

Jelgava, 10.janv., LETA. Iecavas novada pašvaldība varētu iegādāties privātīpašniekam piederošo Bērzu ielu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ielas iegādi konceptuāli atbalstījusi Finanšu komiteja, pamatojoties uz iedzīvotājas iesniegums, kurā viņa lūdz pašvaldību atsavināt privātpersonai piederošus zemes gabalus - Pūpolu, Bērzu un Kļavu ielu. Taču pašvaldībā vērsušies arī Kļavu un Pūpolu ielas iedzīvotāji, paužot, ka viņi nevēlas, lai šīs divas ielas pārietu pašvaldības īpašumā, jo to iekārtošanā un uzturēšanā ieguldīti ievērojami līdzekļi un darbs. Tāpat iedzīvotāji negrib, lai tiktu demontētas uzstādītās aizsargbarjeras, jo tās kavē nepiederošu personu iekļūšanu teritorijā un palīdz justies droši.

Pašvaldība vērsās pie īpašnieka ar aicinājumu apsvērt labprātīgu īpašumu atsavināšanu sabiedrības vajadzībām, un īpašnieks ir piekritis pārdot Bērzu ielu. Finanšu komiteja lēma konceptuāli atbalstīt Bērzu ielas iegādi.

Lai noskaidrotu iespējamo darījuma summu, sākotnēji nepieciešams veikt īpašuma novērtēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)