Banner 980x90

Iecavas novada pašvaldība plāno noasfaltēt ceļu no Rīgas-Bauskas šosejas uz Rosmes ciemu

Bauska24.lv
Bauska24.lv
Tiekoties ar Rosmes ciema iedzīvotājiem, Iecavas novada pašvaldības vadība vietējiem pastāstīja par plāniem noasfaltēt ceļu, kas uz ciematu ved no šosejas A7 Rīga-Bauska, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lai atvieglotu nokļūšanu mājās, iedzīvotāji vēlas, lai ceļa posms no autoceļa A7 līdz Rosmes ciemam būtu asfaltēts, skaidroja pašvaldībā.
Pašvaldības pārstāvji, tiekoties ar iedzīvotājiem, informēja par ieceri piedalīties projektu konkursā, kurā tiks sniegta iespēja uzlabot segumu ceļa posmā. Tiek veikti priekšdarbi, lai varētu iesniegt projekta pieteikumu un pretendēt uz finansējumu.

Bez finansējuma piesaistes jaunu ceļa posmu asfaltēšanu pašvaldība par saviem līdzekļiem nevar atļauties, uzsver pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)