Banner 980x90

Iecavas novada sporta ēku attīstībai izveido darba grupu

Jelgava, 14.dec., LETA. Lai izzinātu situāciju ar sporta ēkām Latvijā un to attīstības iespējām, sniedzot priekšlikumus sporta ēku attīstībai Iecavas novadā, izveidota speciāla pašvaldības speciālistu darba grupa, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Novada domes deputāti kā vienu no nākamā gada prioritārajiem investīciju projektiem nosaukuši Iecavas internātpamatskolas sporta zāles projektēšanu, kā arī konceptuāli atbalstījuši sporta nama ēkas Grāfa laukumā 7 iegādi. Lai piemeklēto labāko objektu attīstības risinājumus, domes sēdē citu novadu sporta būvju iepazīšanai izveidota darba grupa, kurā līdz ar domes un pašvaldības vadību ir arī sporta jomas pārstāvji.

Darba grupas mērķis būs apzināt līdzīgas būves, apskatīt tās klātienē un uzzināt pašvaldību pieredzi objektu celtniecībā un uzturēšanā, kā arī tikties ar sporta būvju darbiniekiem. Darba grupai līdz nākamā gada janvāra beigām uzdots izzināt esošo situāciju, apmeklēt sporta būves citviet Latvijā un sniegt priekšlikumus par Iecavas novada sporta bāzes attīstību.

Jau vēstīts, ka Iecavas novada dome lēmusi konceptuāli atbalstīt sporta nama iegādi no sporta un atpūtas kooperatīvās sabiedrības (SAKS) "Dartija". Deputāti atbalstīja ieceri veikt ēkas tehnisko izpēti un pasūtīt sertificēta vērtētāja novērtējumu. Tāpat deputāti paši jau ir iepazinušies ar ēkas tehnisko stāvokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)