Banner 980x90

Iecavas parka attīstības metu konkursu šogad neizsludinās

Pašvaldībā ir izstrādāts Metu konkursa "Iecavas parka teritorijas attīstības koncepcijas izstrāde" nolikums. Konkursu pašvaldība bija plānojusi izsludināt jau šogad, tomēr ierobežoto finanšu resursu dēļ tas tiek pārcelts uz nenoteiktu laiku, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Pašlaik viena no prioritātēm tuvāko gadu laikā ir centra lokālplānojuma izstrāde, neatliekama ir arī Skolas ielas rekonstrukcijas 1.kārtas uzsākšana un stadiona 3.kārtas – tenisa, basketbola, volejbola, handbola un minifutbola laukuma - izbūve.

Šāda konkursa mērķis ir iegūt konceptuāli atbilstošāko, labāko un oriģinālāko ideju Iecavas parka teritorijai, kas ietvertu racionālus, drošus, funkcionālus un praktiskus risinājumus ar daudzfunkcionālām rekreācijas un izklaides iespējām teritorijā, kā arī piesaistīt parka teritorijai jaunas attīstības vēsmas, kas veicinātu iedzīvotāju, tūristu un citu interesentu vēlmi uzturēties un atpūsties parkā.

Nolikums paredz, ka konkursā varēs piedalīties ainavu arhitekti, arhitekti, telpiskie plānotāji, profesionāli un izglītoti tēlnieki vai mākslinieki, projektētāji vai autoru kolektīvi.

Ja izstrādātajā nolikumā iekļautā informācija novecos, nepieciešamības gadījumā to būs iespējams papildināt, savukārt izstrādātā tehniskā projekta derīguma termiņš ir ierobežots, tāpēc nebūtu saimnieciski izdevīgi metu konkursu izsludināt jau šogad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)