Banner 980x90

Iecavas pašvaldība aizņemsies 700 000 eiro bērnudārza "Cālītis" teritorijas labiekārtošanai

Bauska24.lv
Bauska24.lv
Iecavas novada domes deputāti ir nolēmuši Valsts kasē aizņemties 700 000 eiro Iecavas pirmsskolas izglītības iestādes "Cālītis" teritorijas labiekārtošanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Iepirkums par darbu veikšanu ir noslēdzies, ar iepirkuma uzvarētāju SIA "Kvintets M" nākamajā nedēļā plānots slēgt līgumu. Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija liecina, ka iepirkumā startēja divi pretendenti.

Teritoriju ap bērnudārzu plānots apzaļumot, paredzēts izbūvēt celiņus, žogu, iekārtot rotaļu laukumu un veikt citus darbus. Tāpat teritorijā tiks ierīkotas komunikācijas - apgaismojums un kanalizācija.

Darbi jāpabeidz ne vēlāk kā līdz 2017.gada 1.septembrim.

Jau vēstīts, ka Bauskas novadā reģistrētā SIA "Kvintets M" par 98 937 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa jeb 119 713 eiro, ieskaitot nodokli, veic arī Iecavas kultūras nama otrā stāva zāles pārbūvi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)