Banner 980x90

Iecavas "Balticovo" pārstāvēs Latviju Eiropas konkursā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Iecavas novada olu ražotāja akciju sabiedrība "Balticovo" kļuvusi par nacionālo uzvarētāju importa/eksporta kategorijā prestižajā "European Business Awards 2015/2016" konkursā.

Uzņēmums piedalīsies arī konkursa fināla posmos, kur padziļināti vērtēs informāciju par ražotni īpaši šim nolūkam sagatavotā videoprezentācijā, informē "Balticovo" pārstāve Liāna Bokša, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv noskaidroja izdevumā Bauskas Dzīve.

Konkursa pamatvērtības ir panākumi, inovatīva pieeja biznesam, sociāla atbildība un starptautiska mēroga domāšana, uzsver L. Bokša: "Pamatoti lepojamies, ka esam izvēlēti kā nacionālie čempioni, lai pārstāvētu Latviju."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)