Banner 980x90

Izdots buklets par brīvdienu iespējām Bauskas, Iecava, Rundāles un Vecumnieku novadā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izdots buklets "Brīvdienas ģimenei ar bērniem Bauskas, Iecava, Rundāles un Vecumnieku novadā", pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Bukletā apkopota informācija par  apskates objektiem, pakalpojumiem un pasākumiem, kuri ir interesanti ģimenēm ar bērniem vecumā no 1 līdz 16 gadiem.

Bērnu piemērotību konkrētām vietām ir iedalīta četrās vecuma grupās: mazulis (1-3gadi),  pirmsskolas vecuma bērns (3-7gadi), skolēns (7-12 gadi) un pusaudzis (12-16gadi).

Bukleta  lietotāju ērtībai ir  norādītas arī ģimenes biļešu cenas, norādes par to vai objektā ir bērnu pārtinamā galda virsma, bērnu pods, vai objektā ir kādi ierobežojumi, piemēram,  ierobežota pārvietošanās ar bērnu ratiem. Pie ēdināšanas un nakšņošanas vietām,  ir izcelti uzņēmumi, kuros īpaši domāts par mazākiem bērniem un tur pieejami rotaļu laukumi, rotaļu stūri, krēsliņi, ēdienkartes, gultas, ir saņemti kādi sertifikāti.  Buklets izdots latviešu, krievu un angļu valodās, to  finansē Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada pašvaldības, dizains un druka SIA "McĀbols".

Buklets pieejams Bauskas Tūrisma informācijas centra, bet tā pdf versija lejuplādējama mājas lapā "www.visit.bauska.lv" sadaļā:  Info – Brošūras, bukleta PDF fails pieejams šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)