Banner 980x90

Jaunlaulātie Bauskā turpmāk varēs stādīt kokus Korfa dārzā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 27.aprīlī, Bauskā sākta jauna tradīcija - jaunlaulāto koku dēstīšana Korfa dārzā, aģentūru LETA informēja Bauskas novada domes Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas vadītāja Aija Spriņķe.

Trešdien pēc laulībām Bauskas rātsnamā Inese un Aldis Ķibildi kopā ar kāzu viesiem devās uz Korfa dārzu, lai tur iedēstītu ozolu. Turpmāk šādu iespēju varēs izmantot arī citi jaunlaulātie, vien iepriekš tas būs jāsaskaņo pašvaldībā.

Jaunā ģimene kā dāvanu no pašvaldības saņēma izdevumu "Bauskas piezīmes", kur var izlasīt daudz interesantu faktu par Bauskas novadu, kā arī ierakstīt savus atmiņu stāstus par īpašiem mirkļiem, kas pavadīti Bauskā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)