Banner 980x90

Kandidātu trūkuma dēļ pagarina Bauskas novada Ētikas komisijas locekļu pieteikšanas laiku

Jelgava, 6.sept., LETA. Bauskas novada pašvaldība līdz 22.septembrim pagarinājusi Ētikas komisijas locekļu pieteikšanas termiņu, jo līdz šim saņemti tikai divi pieteikumi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bauskas novadā no pagājušā gada darbojas Ētikas komisija. To apstiprina dome uz savu pilnvaru laiku. Tā kā ir ievēlēta jauna novada dome, no jauna ir jāpārvēlē arī Ētikas komisija. Līdz šim ir saņemti divi komisijas locekļu pieteikumi, taču atbilstoši nolikumam komisijā jādarbojas trīs sabiedrības pārstāvjiem, tāpēc pagarināts pieteikšanās laiks.

Ētikas komisija ir Bauskas novada pašvaldības koleģiāla un neatkarīga institūcija, kuras uzdevums ir objektīvi un vispusīgi izvērtēt Bauskas novada domes priekšsēdētāja, domes priekšsēdētāja vietnieka, deputātu un pašvaldības amatpersonu un darbinieku - izpilddirektora, izpilddirektora vietnieka, iestāžu vadītāju un darbinieku - Ētikas kodeksā noteikto normu ievērošanu.

Ētikas komisijā strādā pieci cilvēki - divi deputāti un trīs sabiedrības pārstāvji. Pašvaldība aicina vismaz desmit cilvēku lielai grupai ieteikt Bauskas novada iedzīvotājus, kas varētu darboties Ētikas komisijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)