Banner 980x90

Kantri mūzikas festivālam Bauskā vēlas piesaistīt gados jaunāku auditoriju

Rīga, 4.dec., LETA. Kantri mūzikas festivālam "Country Bauska 2019", kas notiks nākamā gada 12.jūlijā un 13.jūlijā Bauskas Pilskalna estrādē, rīkotāji vēlas piesaistīt gados jaunāku auditoriju, aģentūrai LETA pauda pasākuma organizētāju pārstāve Gita Sauka.

Festivāls nākamgad norisināsies jau 21.reizi, un dalību tajā jau apstiprinājuši daudzi Latvijas un ārvalstu mākslinieki.

Viens no nozīmīgākajiem nākamā festivāla māksliniekiem, kurš uzstāsies uz lielās skatuves un būs viens no galvenajiem "Country Bauska" viesiem, ir leģendārais ģitārists Alberts Lī no ASV. Viņš uzstāšanos festivālā iekļāvis savā 2019.gada pasaules turnejas kalendārā. Alberts Lī savulaik ir uzstājies uz vienas skatuves ar tādām zvaigznēm kā, piemēram, Ēriks Kleptons, Villijs Nelsons, Bils Veimens, grupa "Rhytm Kings". Tāpat viņam pieder pasaules rekords - vienas sekundes laikā viņš nospēlē 13 notis.

"Šogad festivālā būs iespējams redzēt daudz izcilus ārvalstu māksliniekus, taču arī vietējo mūziķu pārstāvniecība būs ļoti plaša. Skatītāji varēs baudīt mums visiem zināmus un iemīļotus mūziķus, kā arī jaunu mākslinieku uzstāšanos. Ir gaidāmas arī vairākas pārmaiņas, kuru galvenais mērķis - padarīt festivāla programmu un pašu pasākumu cilvēkiem interesantāku un piepildītāku. Lai piesaistītu kantri mūzikai arvien jaunāku auditoriju, šogad festivāla programma tiks vērsta uz to, lai parādītus visu kantri mūzikas daudzveidību," pauda pasākuma rīkotāji.

Festivālā būs divas skatuves, savukārt trešā tiks izvietota Bauskas centrā, kur varēs baudīt bezmaksas koncertu.

Pirmais Bauskas kantri mūzikas festivāls notika 1999.gadā Pilskalna estrādē, parkā starp upju satekām un 16.gadsimtā celto Bauskas pili.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)