Banner 980x90

Karstais ūdens Bauskā šonedēļ pieejams vien dažos bērnudārzos un slimnīcā

Jelgava, 27.sept., LETA. SIA "Bauskas siltums" pārtraucot karstā ūdens un siltumenerģijas padevi Bauskā, karstais ūdens pieejams tikai dažos bērnudārzos un slimnīcā, aģentūru LETA informēja komunālā uzņēmuma vadītājs Ilmārs Rūsis.

Karstais ūdens pieejams vien tajās iestādēs, kur savulaik uzlikti boileri, un pašlaik nodrošināt iedzīvotājus ar pakalpojumu neesot iespēju, jo siltumenerģijas piegāde pārtraukta visā pilsētā.

"Paldies iedzīvotājiem, viņi ir saprotoši, jo šādas situācijas mums nav bijis gadus desmit," apgalvoja Rūsis, skaidrojot, ka pirms vairāk nekā desmit gadiem siltais ūdens vasarās pilsētā nebija pieejams, tāpēc uzņēmuma klienti līdzīgos apstākļos jau ir dzīvojuši un esot pieraduši.

Jau pagājušajā nedēļā vairākās ēkās pilsētā pieslēgta apkure, kas šonedēļ netiek nodrošināta, taču, pateicoties siltiem laikapstākļiem, iedzīvotāji no siltuma trūkuma mājokļos neciešot.

Maģistrālās siltumtrases avārijas likvidēšanas darbi pilsētā notiekot pēc plāna, un Rūsis cer, ka tie noslēgsies iepriekš noteiktajā termiņā.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Bauskā pārtraukta karstā ūdens un siltuma padeve, jo notikusi maģistrālās siltumtrases avārija Dārza ielā 26/2. Līdz ar to no pirmdienas vakara pārtraukta siltumenerģijas piegāde visiem SIA "Bauskas siltums" patērētājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)