Banner 980x90

Konkursā "Iecavas novada mēneša foto" uzvarējušas divas fotogrāfijas

Foto: Andis Ozoliņš
Foto: Andis Ozoliņš
Fotokonkursā "Iecavas novada mēneša foto" nebijis gadījums. Divas fotogrāfijas Iecavas novada profilā saņēmušas vienādu balsu skaitu - 36 atzīmes "Patīk" (Like). Par maija uzvarētājiem kļūst Adriāna Marija Ozoliņa un Andis Ozoliņš.

Kā pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Iecavas novada pašvaldībā, ar uzvarētājiem konkursa organizatori sazināsies personīgi.

Līdz 5.jūlijam organizatori gaida jūnijā tapušās bildes. Pieteikumā rakstiski jānorāda fotogrāfijas autora vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese, kā arī fotogrāfijā fiksētā vieta, notikums un neliels apraksts.

Katrs dalībnieks viena mēneša laikā drīkst iesniegt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.

Konkursa "Iecavas novada mēneša foto" nolikums, kurā noteikta konkursa norise un vērtēšanas kārtība šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)