Banner 980x90

Lai nodrošināto līdzšinējo Brunavas pasta nodaļas darba modeli, pašvaldība gatava segt izdevumus par telpām

Rīga, 19.febr., LETA. Lai nodrošināto līdzšinējo Brunavas pasta nodaļas darba modeli, nepieļaujot tās reorganizāciju, Bauskas novada pašvaldība gatava segt izdevumus par telpām, šonedēļ, tiekoties ar VAS "Latvijas Pasts" pārstāvjiem, paziņoja novada domes priekšsēdētāja vietnieks Voldemārs Čačs (VL-TB/LNNK).

Novada domes priekšsēdētājs Arnolds Jātnieks (ZZS) "0Latvijas Pasta" pārstāvjus aicināja uz tikšanos pēc tam, kad saņēma Brunavas pagasta iedzīvotāju vēstuli ar aicinājumu saglabāt līdz šim esošo kārtību Brunavas pasta nodaļā. Vēstulē iedzīvotāji pauž bažas, ka pēc jaunā darba laika ieviešanas - pastniece pasta nodaļā strādās vienu stundu dienā - iedzīvotāji nevarēs saņemt nepieciešamos pakalpojumus.

Jātnieks pauda, ka vairumam Brunavas pagastā dzīvojošiem senioriem nav nedz izdevīgi nedz iespējams mērot 20 kilometru attālumu uz pasta nodaļu Bauskā.

Savukārt Čačs iestājās par pasta nodaļas sociālo nozīmi Brunavas pagasta iedzīvotāju ikdienā. "Latvijas Pasts" Brunavas pasta nodaļas telpas īrē no pašvaldības, un, lai samazinātu zaudējumus, Čačs izteica priekšlikumu, ka turpmāk pašvaldība īres maksu varētu neiekasēt un pašvaldība varētu segt arī elektrības, apkures un citus ar saimnieciskiem izdevumiem saistītus maksājumus.

"Latvijas Pasta" valdes loceklis Kristaps Krūmiņš ir pārliecināts, ka jaunais Brunavas pasta darbības modelis iedzīvotāju ikdienai nāks par labu.

"Pastnieki dosies pie klientiem personīgi. Katram klientam tiks veltīta individuāla uzmanība. Pastnieki būs aprīkoti ar visu nepieciešamo, lai pie iedzīvotājiem mājās tiktu pieņemti un nosūtīti pasūtījumi, varētu iegādāties preces un tiktu nodrošināta skaidras naudas izsniegšana. Neviens pakalpojums netiks anulēts. Turpmāk iedzīvotājiem nekur nebūs jābrauc - atbrauks pastnieks un visu pakalpojumu klāstu izpildīs -," solīja Krūmiņš.

Brunavas pasta nodaļā vidēji dienā tiek saņemti un nosūtīti astoņi sūtījumi. Mēneša ienākumi Brunavas pasta nodaļā tiek lēsti ap 230 eiro, zaudējumi mēnesī sasniedz ap 400 eiro, gadā - nepilni 5000 eiro.

Sākot ar 20.martu, mainīsies Bauskas novada Brunavas pagasta Brunavas pasta nodaļas darba laiks. Pasta nodaļā iedzīvotāji pakalpojumus varēs saņemt vienu stundu dienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)