Banner 980x90

Laulību gredzeni Jūsu kāzu dienai un visam mūžam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzu dienā tiek dots solījums par mūžīgu kopā būšanu un mīlestību vienam pret otru. Tam kā apliecinājums ir zvērests, kā arī laulību gredzeni, kas katru dienu rotās Jūsu rokas kā skaista zīme Jūsu un Jūsu mīļotā cilvēka apvienībai.

Zelta riņķītis kā bezgalīgas mīlestības simbols
Laulību gredzeni pie Ligavam.lv – tiem jāatbilst ne tikai pirksta izmēram, bet arī pāra būtībai. Tā kā tiem uz rokas būs jāpaliek uz mūžu, laulību gredzeni pirms kāzām ir jāpiemēra, lai tie piegultu perfekti. Jārēķinās, ka pirksti dažādās situācijās mēdz mazliet uzpampt – vislabāk, ja gredzenu var brīvi apgriezt ap pirkstu, taču tas neslīd nost. Laulību gredzeni tiek veidoti no zelta, taču tiem var pievienot sudraba ielaidumus, akmentiņus un dažādus gravējumus – kāzu datumu, mīļotā vārdu vai kādu skaistu frāzi, piemēram, "Mūžam Tavs!". 

Smelieties iedvesmu portālā Līgavām.lv!
Līgavām.lv ir portāls, kur katra mūsdienīga līgava var iegūt idejas savām perfektajām kāzām un visam, kas ar tām saistīts – arī laulību gredzeniem:
- uzziniet, kā izvēlēties gredzenus, kas vislabāk atspoguļo Jūs kā pāri;
- iepazīstieties ar jaunākajām modes tendencēm un dizaineru kolekcijām. Arī jaunā pāra gredzeni tiek veidoti augstākās modes ietvaros;
- apskatiet īpašus Līgavām.lv piedāvājumus no labākajiem juvelieriem un laulību gredzenu veidotājiem. 

Par katra juveliera izstrādājumiem un darba filozofiju ir pieejams neliels apraksts, kā arī vairākas fotogrāfijas, lai Jūs varētu izvēlēties sev piemērotāko meistaru vai salonu. Gredzeni tiek veidoti pēc katra pāra individuāla pasūtījuma un iesniegtajiem parametriem.

Labākās idejas Jūsu dzīves skaistākajai dienai
Katra jaunā līgava portālā Līgava.lv pavadīs vairākas stundas, sapņojot par gaidāmo notikumu un plānojot katru tā mazāko niansi. Šeit Jūs varat atrast informāciju un idejas visam – sākot no kleitas un ziediem līdz ielūgumiem, viesu sarakstam un kāzu automašīnai:
- apskatiet jau notikušu kāzu foto galerijas, lai redzētu, kā svinības izskatās dažādās norises vietās;
- iegūstiet idejas kāzu kleitu un ielūgumu dizainiem, kāzu aktivitātēm un fotosesijām;
- iepazīstiet kāzu veidotāju personības un viņu darba aizkulises, lai saprastu, ar kuru Jūsu sadarbība veidotos vislabāk.

Laulību gredzeni Jums kalpos visu dzīvi – izvēle jāveic pārdomāti un uzmanīgi. Ienāciet Līgavām.lv un uzziniet visu par to dizainiem un izvēles iespējām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)