Banner 980x90

Līdz ar pārmaiņām karjerā deputāta mandātu noliek Iecavas novada domnieks Rinkovičs

Rīga, 14.febr., LETA. Ceturtdien Iecavas domes ārkārtas sēdē deputāti vienbalsīgi lēma pirms termiņa izbeigt Vernera Rinkoviča (LRA) deputāta pilnvaras, aģentūra LETA uzzināja domē.

Rinkovičs lūgumu atbrīvot viņu no domes deputāta pienākumu pildīšanas pamatojis ar pārmaiņām karjerā, kuru dēļ neesot iespējas turpināt pildīt deputāta pienākumus. AS "Balticovo" publiskotā informācija liecina, ka Rinkovičs ir šī uzņēmuma Putnkopības saimniecības daļas direktors.

Pēc pašvaldību vēlēšanās saņemto balsu skaita nākamais Latvijas Reģionu apvienības sarakstā, kurš var pretendēt uz deputāta mandātu, ir dizainers, vairāku uzņēmumu vadītājs Kārlis Sinka.

Politiskais spēks novada domē ieguvis četrus deputātu mandātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)