Banner 980x90

Lietu par miesas bojājumu nodarīšanu VP inspektoram turpinās skatīt jūlijā

Jelgava, 25.janv., LETA. Krimināllietu, kurā vīrietis tiek apsūdzēts par miesas bojājumu nodarīšanu Valsts policijas (VP) inspektoram iecirknī, Bauskas tiesa turpinās iztiesāt jūlijā, aģentūru LETA informēja tiesas kancelejas vadītāja Agrita Leveika.

Šodien paredzētā tiesas sēde nenotika apsūdzētā Marģera Grinberga slimības dēļ.

Lietu tiesa skatīs 11.jūlijā plkst.10.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Ģenerālprokuratūras preses pārstāve Kristīne Sutugina, saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai pērn pavasarī apsūdzētais, būdams alkohola reibumā un atrodoties kādā VP Zemgales reģiona pārvaldes iecirkņa uzgaidāmajā telpā, lietoja alkoholiskos dzērienus.

Minētā persona uz VP darbinieka atkārtotiem aizrādījumiem atbildēja, lamājoties ar necenzētiem vārdiem. Pēc administratīvā pārkāpuma protokola noformēšanas par alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā, apsūdzētais, turpinot lamāties, izrāva policijas inspektoram no rokām administratīvā pārkāpuma protokolu un bēga projām.

Policijas inspektori noķēra bēgošo personu un veda atpakaļ uz policijas iecirkni. Apsūdzētais, arvien lamājoties, draudot policijas darbiniekiem ar izrēķināšanos, aktīvi pretojās policijas darbinieku likumīgajām prasībām, mēģināja iesist ar roku policistam pa seju, izrauties un aizbēgt.

Turpinot nepakļauties policijas darbinieku likumīgajām prasībām, nolūkā atbrīvoties no policijas darbinieka satvēriena un aizbēgt, ar tīšam apzinātām darbībām, vīrietis nodarīja policijas inspektoram vidēji smagus miesas bojājumus, ar to izdarot noziedzīgu nodarījumu, kas paredzēts Krimināllikuma 270.panta pirmajā daļā un Krimināllikuma 126.panta otrās daļas 1.punktā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)