Banner 980x90

LPS Novadu dienā Bauskas novadā runās par sociālo dienestu kapacitāti un starpinstitucionālo sadarbību

Jelgava, 22.marts, LETA. 31.martā Bauskas novada Īslīces kultūras namā notiks Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Novadu diena, kurā pašvaldību vadītāji un speciālisti diskutēs par sociālo dienestu kapacitāti un starpinstitucionālo sadarbību, aģentūru LETA informēja LPS padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Jana Bunkus.

Novadu dienas paneļdiskusijās tiks analizēta situācija, balstoties uz pieredzi un statistiku. Pieredzē dalīsies dažādu pašvaldību sociālo dienestu, aģentūru un citu institūciju pārstāvji. Tāpat tiks runāts par identificēto problēmu iespējamajiem risinājumiem situācijas uzlabošanai.

Novadu dienas atklāšana paredzēta plkst.10, pēc kā sekos pirmā paneļdiskusija "Sociālo dienestu kapacitāte un starpinstitucionālā sadarbība". Diskusijas laikā paredzēta aptaujas rezultātu par sociālo dienestu kapacitāti un starpinstitucionālo sadarbību prezentēšana un citas aktivitātes.

Savukārt otrā paneļdiskusija pēcpusdienā būs veltīta reformām minimālo ienākumu atbalsta sistēmā un nodokļu politikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)