Banner 980x90

Martā nedaudz uzlabojies valdības darba vērtējums

Māris Kučinskis/  Foto: Juris Vīgulis/ Saeimas Kanceleja
Māris Kučinskis/ Foto: Juris Vīgulis/ Saeimas Kanceleja
Martā nedaudz uzlabojies Māra Kučinska (ZZS) vadītās valdības darba vērtējums, liecina jaunākā "DNB Latvijas barometra" aptauja.

Valdības darba vērtējuma indekss no mīnus 41 februārī ir pakāpies līdz mīnus 39 martā.

Pozitīvi valdības sniegumu martā vērtēja 17%, bet negatīvi - 75%. Salīdzinājumam - februārī valdības sniegumu pozitīvi vērtēja 16%, bet negatīvi - 74%.

"DNB Latvijas barometrs" ir ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Aptauja veikta martā. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās, tika aptaujāts 1001 respondents vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)