Banner 980x90

Mežsaimniecības demonstrējumu teritorijā "Pūpoli" oktobra beigās informēs par meža nozares aktualitātēm

Jelgava, 5.okt., LETA. 27.oktobrī mežsaimniecības demonstrējumu teritorijā "Pūpoli" Vecumnieku novada Kurmenes pagastā notiks bezmaksas seminārs-atvērto durvju diena, kuras laikā varēs uzzināt par meža nozares aktuālajām tēmām, aģentūru LETA informēja Pūpolu pārvaldnieks Raimonds Mežaks.

Semināra sākums paredzēts plkst.10. Pasākumā par Eiropas Savienības atbalstu meža īpašniekiem informēs Meža konsultāciju pakalpojumu centra Rīgas reģionālās nodaļas mežsaimniecības konsultante Rita Daščiora, savukārt Latvijas Ornitoloģijas biedrības valdes priekšsēdētājs Viesturs Ķerus pastāstīs, kā iespējams īstenot mežirbei draudzīgu meža apsaimniekošanu. Par Āfrikas cūku mēri un tā ierobežošanas iespējām informēs Pārtikas un veterinārā dienesta Austrumzemgales pārvaldes inspektore Ingūna Vidnere, bet SIA "BSW Latvia" iepirkumu daļas vadītājs Juris Menniks klātesošajiem pastāstīs par koksnes cenām un tās ietekmējošajiem faktoriem. Semināra pirmo daļu noslēgs Pasaules Dabas fonda direktors Jānis Rozītis, kurš iepazīstinās ar nekailciršu mežsaimniecības pamatiem, kā arī pieredzi demonstrējumu teritorijās.

Semināra otrajā daļā, kas sāksies apmēram plkst.14.15, demonstrējumu teritorijas "Pūpoli" īpašnieki aicinās iepazīties ar jaunajiem izlases un kopšanas ciršu demonstrējumu objektiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)