Banner 980x90

Nākamā gada budžetā paredzēs līdzekļus Iecavas novada pašvaldības mājaslapas uzlabošanai

Jelgava, 21.dec., LETA. 2018.gada pašvaldības budžetā plānots paredzēt līdzekļus Iecavas novada pašvaldības mājaslapas atsevišķu funkciju uzlabošanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

2017.gadā bija plānota portāla mobilās versijas izstrāde, bet, tā kā lapa ir pielāgota mobilajām ierīcēm un nav skaidrs turpmākais pašvaldību mājaslapu regulējums valstiskā līmenī, tika spriests par esošās lapas funkciju un lietojamības uzlabošanu, paverot iespēju to ērtāk lietot gan datorā, gan mobilajā ierīcē.

Tāpat pašvaldība apkopojusi novada iedzīvotāju, pašvaldības darbinieku un mājaslapas redkolēģijas locekļu viedokļus par nepieciešamajām izmaiņām, lai portāls būtu ērtāks lietotājiem, mājaslapas izstrādātājiem iesniedzot izmaksu aprēķina pieprasījumu. Aptuvenās darbu izmaksas veido teju pusi no summas, kāda tērēta par pašreizējās lapas izstrādi, skaidroja pašvaldībā, piebilstot ka mājaslapu 2014.gadā par 13 673 eiro izveidoja SIA "Mediaparks".

Sastādot pašvaldības budžetu 2018.gadam, deputāti lems par līdzekļu piešķiršanu atsevišķu funkciju uzlabošanai, lai atvieglotu iedzīvotāju darbu ar "www.iecava.lv". Tāpat norit darbs sadaļu un struktūras uzlabošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)