Banner 980x90

Naudas aizdevums 10 minūšu laikā? Tas ir iespējams!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Situācijas, kas prasa steidzamu risinājumu, gadās ikviena cilvēka dzīvē. Pēkšņi tēriņi vienmēr ir nepatīkami, bet kā iegūt savā rīcībā nepieciešamo summu, ja bankas kontā svilpo vējš? Var vērsties pēc aizdevuma pie draugiem un ģimenes locekļiem, taču tas nav nedz ērtākais, nedz vienkāršākais risinājums. Lai saņemtu naudu diskrēti, Tu vari izmantot ātro kredītu. Tas ir aizdevums internetā, kas ir radīts neatliekamu ikdienas situāciju īslaicīgai risināšanai. Piesakoties kredītam internetā, Tu ietaupīsi laiku un saņemsi nepieciešamo summu nekavējoties.

Ar ko ir īpašs "VIA SMS" aizdevums?
Ātro kredītu tirgus ir pārpildīts ar piedāvājumiem, un aizņemoties pirmo reizi, ne vienmēr var uzreiz saprast, kāds aizdevums ir izdevīgs, bet kādam labāk paiet garām. "VIA SMS" ir kredītkompānija, kas labi pārzina Latvijas aizņēmēju ieradumus un vajadzības, tāpēc pievērs uzmanību šīs kompānijas aizdevumu variantiem. "VIA SMS" piedāvājumā ir
- aizdevums līdz algas dienai: neliela summa rēķinu apmaksai vai pirmās nepieciešamības preču iegādei ir bez maksas pieejama jaunajiem klientiem. Savukārt, aizņemoties atkārtoti, varēsi redzēt procentu likmi un kopējo atmaksas summu kredītu kalkulatorā.
- naudas kredīts: nopietnākiem tēriņiem, piemēram, ārstniecībai, rehabilitācijai vai lieliem remontdarbiem izvēlies kredītu ar lielāku atmaksas termiņu. Naudas kredīta apjoms ir 500–1500 eiro un termiņš no 3 līdz 12 mēnešiem.

"VIA SMS" ir kredītkompānija, kas runā ar klientiem, tāpēc droši sazinies ar uzņēmuma konsultantiem un uzdod jautājumus par kredīta piešķiršanas un atmaksas kārtību. Ja vēlies detalizētu informāciju par ātrajiem kredītiem, apmeklē kredītkompānijas mājaslapas – viasms.lv – bloga sadaļu.

Galvenais nosacījums – laba kredītvēsture
"VIA SMS" naudas aizdevums tiek piešķirts klientiem ar labu kredītvēsturi. Kredītkompānija pārbauda valsts un privātās datubāzes un parādnieku reģistrus, lai noteiktu konkrētā cilvēka maksātspēju. Lai saņemtu kredītu, nepieciešams atbilst šādiem nosacījumiem:
- klientam nav kavētu parādu;
- iepriekšējie aizdevumi, ja tādi ir bijuši, ir segti laikus.

Aizdevums citā kredītiestādē nav šķērslis "VIA SMS" pakalpojumu izmantošanai.

Īstermiņa aizdevums prasa rūpīgu finanšu plānošanu pēc kredīta saņemšanas. Kredīts var būt izdevīgs, ja klients izpilda līguma prasības un laikus sedz parādsaistības, tāpēc neaizņemies pārāk lielas summas! "VIA SMS" aicina aizņemties atbildīgi un samērot aizdevuma apjomu ar savām iespējām to atmaksāt. Pirms pieteikšanās kredītam izvērtē situāciju un precīzi aprēķini nepieciešamo summu. Ja izšķirsies par labu aizdevumam, ienāc viasms.lv, iepazīsties ar kredīta noteikumiem un nosūti pieteikumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)