Banner 980x90

Naudas aizdevums nelielām mājokļa pārvērtībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Veicot mājokļa remontu, ne vienmēr ir jānojauc sienas un kardināli jāmaina mājokļa plānojums. Dažreiz pietiek izremontēt vai nomainīt dažus akcentus, lai telpas iegūtu pavisam citu izskatu. Turklāt to ir iespējams paveikt ar minimāliem līdzekļiem. Ja šobrīd nav pieejama vajadzīgā naudas summa remontam, bet tas patiešām ir nepieciešams, tad parocīgs naudas aizdevums sniegs iespēju ātri veikt nepieciešamos remontdarbus. 

Mājokļa remonts – jaunas pārmaiņas Tavā dzīvē
Ikviens vismaz reizi dzīvē ir saskāries ar tādām būtiskām pārmaiņām kā mājokļa remonts. Bieži vien dzīvokļu un māju īpašnieki to veic nepieciešamības dēļ, piemēram, kad istabas tā vien "kliedz" pēc jauniem elektrības vadiem vai mēbelēm. Lai arī ar kādu mērķi Tu veic remontu, ir dažas lietas, kas būtiski mainīs un uzlabos Tavu interjeru. Turklāt tās Tu varēsi izdarīt pats vai arī tās nodrošinās uzņēmums, no kura iegādāsies attiecīgos pakalpojumus:
- jaunu tapešu līmēšanu vai sienu pārkrāsošanu;
- grīdas seguma maiņu;
- jaunu logu vai durvju ielikšanu;
- sadzīves tehnikas, mēbeļu un citu interjera aksesuāru iegādi un uzstādīšanu.

Protams, arī šie remontdarbi prasa naudas resursus, kas ne vienmēr ir uzreiz pieejami. Tādos gadījumos naudas aizdevums, ko piedāvā nebanku kredītdevēji, varētu būt labs risinājums. 

Gudra aizņemšanās nozīmē atbildīgu aizņemšanos
Naudas aizdevums no nebanku kreditēšanas pakalpojumu sniedzējiem tāpat kā jebkurš cita veida kredīts ir finansiāla atbildība, tāpēc pirms aizņemšanās ir rūpīgi jāiepazīstas ar visiem līguma noteikumiem. Atbildīgi aizdevēji, piemēram, nebanku kredītdevējs Ondo.lv aicina:
- iepazīties ar aizdevuma atmaksas procentu likmēm – vai tās Tevi apmierina;
- izlasīt līguma nosacījumus, lai iegūtu visu nepieciešamo informāciju par aizdevuma saņemšanu un atmaksu;
- rūpīgi izvērtēt savu budžetu un aizņemties tikai tik, cik nepieciešams;
- sekot līdzi atmaksas termiņiem, lai netiktu negatīvi ietekmēta Tava kredītvēsture.

Atbildīgais aizdevējs Ondo.lv piedāvā īstermiņa aizdevumus no 50 līdz 425 EUR apmērā uz termiņu no 10 līdz 30 dienām. Turklāt Ondo.lv piedāvā 100 % atlaidi pirmā aizdevuma komisijas maksai. Ieskaties www.ondo.lv, izpēti aizņemšanās noteikumus un izvērtē savu maksātspēju! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)