Banner 980x90

No piedūmota dzīvokļa Iecavā izglābts cilvēks

Rīga, 8.okt., LETA. Vakar no piedūmota dzīvokļa Iecavā izglābts cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdien ap plkst.10 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Sila ielu Iecavā, kur trīsstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka otrā stāva dzīvoklī dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ugunsdzēsēji no piedūmotā dzīvokļa izglāba vienu cilvēku. Ugunsgrēks bija likvidēts pirms VUGD ierašanās.

Šonakt ap plkst.3.30 ugunsdzēsēji steidzās uz Anniņmuižas bulvāri Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies daudzstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka kāpņu telpā 13.stāvā deg ledusskapis. No piedūmotās mājas ugunsdzēsēji evakuēja 70 cilvēkus. Pāris stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajās diennaktīs ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji ēkas dūmvadā, zaru kaudze, celms, koks, meža zemsedze, elektrības instalācija, elektrības vadi, lampa, gāzes plīts, sešas vieglās automašīnas, neapsaimniekotas ēkas ārsiena, divas pirtis, neapsaimniekota ēka, divas dzīvojamās mājas un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Sestdien ap plkst.16.30 tika saņemts izsaukums uz Ventspils novada Tārgales pagastu, kur mežā bija apmaldījušies divi cilvēki. Kopā ar Valsts policijas pārstāvjiem, izmantojot automašīnas skaņas signālus, cilvēki tika atrasti, bet tā kā tie atradās pretējā upes krastā, un nebija atrodami piebraucamie ceļi, tad abi cilvēki, izmantojot glābšanas dēli, tika pārcelti uz upes otru krastu.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Kartupeļu ielā Rīgā no otrā stāva balkona nocēla kaķi, Ventspils novada Tārgales pagastā un Saulkrastu novada Pabažos no kokiem nocēla kaķus, bet Vidzemes alejā Rīgā atbrīvoja makšķerauklā sapinušos gulbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)