Banner 980x90

No pirmdienas autobusu maršrutā Jēkabpils-Bauska gaidāmas izmaiņas

Rīga, 14.sept., LETA. No pirmdienas, 17.septembbra, autobusu maršrutā Jēkabpils-Bauska gaidāmas izmaiņas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcija.

Ņemot vērā iedzīvotāju ieteikumus par sabiedriskā transporta nodrošināšanu no Bauskas uz Valli pēc darba laika, vasarā tika veikti grozījumi maršrutā Jēkabpils-Bauska, bet pasažieru plūsma ir samazinājusies un iedzīvotāji šajā virzienā gandrīz nav izmantojuši sabiedrisko transportu. Tādēļ no 17.septembra stājas spēkā iepriekšējie reisu izpildes laiki.

Sakarā ar zemo pieprasījumu pēc sabiedriskā transporta, autobuss, kas no Bauskas autoostas izbrauc plkst.13 un 17.30, bet no Jēkabpils autoostas - plkst.13, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Turpmāk reiss tiks uzsākts Bauskas autoostā plkst.9.45 un plkst.13.45, bet Jēkabpils autoostā - plkst.15.15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)