Banner 980x90

Notiks konkurss "Iecavas novada uzņēmēju gada balva"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Iecavas novada pašvaldība šogad sāk jaunu iniciatīvu, kuru vēlas iedibināt kā tradīciju, un rīko konkursu "Iecavas novada uzņēmēju gada balva", kurai pretendentus iespējams pieteikt līdz 30.septembrim, aģentūru LETA informēja Iecavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Podniece-Jostmane.

Viņa skaidroja, ka šādu konkursu pašvaldība nolēmusi rīkot, lai godinātu labākos Iecavas novada uzņēmējus, kuri veicina uzņēmējdarbības vides attīstību, nodarbinātību, teritorijas pievilcību un sabiedrisko aktivitāti.

Konkursu rīko un finansē Iecavas novada pašvaldība, un tā mērķis ir apzināt un godināt novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē. Tādā veidā tiks veicināta novada uzņēmēju atpazīstamība un popularizēti labas uzņēmējdarbības prakses piemēri, uzskata pašvaldībā.

Konkursa dalībnieki pēc izstrādātajiem kritērijiem tiks vērtēti četrās grupās - Lielākais nodokļu maksātājs, Gada lauksaimnieks, Gada mājražotājs vai amatnieks un Gada pakalpojumu sniedzējs. Galvenā balva - "Gada uzņēmējs", konkursa vērtēšanas komisijai balsojot, tiks piešķirts vienam no četru nomināciju uzvarētājiem.

Konkursa uzvarētājs katrā nominācijā saņems atzinības rakstu un novada karogu, bet "Gada uzņēmējs" - naudas balvu 1000 eiro apmērā.

Par to, kuri uzņēmumi var piedalīties konkursā un pēc kādiem kritērijiem notiks vērtēšana, noteikumi atrodami konkursa nolikumā, kas pieejams pašvaldības mājaslapā un novada domes kancelejā. Dalībniekus konkursam novada iedzīvotājiem un viesiem, kā arī uzņēmumu īpašniekiem iespējams pieteikt līdz 30.septembrim.

Lai noteiktu konkursa uzvarētājus, izveidota komisija piecu komisijas locekļu sastāvā. Pretendentus vērtēs domes priekšsēdētājs Jānis Pelsis (NA un LZS), deputāts Atis Avots (LSDSP), Finanšu nodaļas vadītāja Indra Latviete, projektu koordinatore Sintija Kalēja un sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Podniece-Jostmane.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)