Banner 980x90

Notiks velo-foto orientēšanās sacensības Iecavā

Sestdien, 15.augustā plkst.10.00, kultūras nama rīkotās "Vasaras dienas" ietvaros, sieviešu klubs "Liepas" rīko velo-foto orientēšanās pasākumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Iecavas novada pašvaldība, sacensību laikā dalībniekiem būs iespēja atklāt un izzināt Iecavas vēsturiskās un ievērības vērtās vietas. Piedalīties drīkst jebkurš iecavnieks, bet īpaši tiek aicinātas ģimenes - ar vai bez bērniem, brāļiem, māsām vai pat kopā ar vecvecākiem.

Katrai komandai būs nepieciešami velosipēdi un viens fotoaparāts, kurā būs jāfiksē katra pieturvieta.

Pieteikšanās un plašāka informācija, rakstot uz iecavasliepas@inbox.lv. Komandu reģistrācija pasākuma dienā no plkst.9.30 Rīgas ielā 33.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)