Banner 980x90

papildināta - Par jauno Iecavas novada domes vadītāju vienbalsīgi ievēlēts iepriekšējā priekšsēdētāja sekotājs Mačeks

(Pievienota 4.rindkopa.)

Jelgava, 20.jūn., LETA. Šodien par jauno Iecavas novada domes priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēts līdzšinējā domes priekšsēdētāja Jāņa Pelša pārstāvētā nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Latvijas Zemnieku savienības (LZS) apvienotā saraksta līderis Aivars Mačeks (VL-TB/LNNK).

Mačeks bija vienīgais amata kandidāts un saņēma visu 15 deputātu atbalstu, aģentūru LETA informēja Iecavas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Tālrīts Krastiņš.

Līdzšinējais novada vadītājs, pensijas vecumu sasniegušais Pelsis bija izlēmis šogad vēlēšanās vairs nekandidēt.

Savukārt Mačeka vietnieks būs Juris Ludriķis (LRA). Jaunā priekšsēdētāja saraksta pārstāvis Juris Krievs arī tika virzīts vietnieka amatam, taču viņš savu kandidatūru neuzturēja.

Jauno domes vadības komandu veidoja Mačeks, kura saraksts ieguva septiņus deputātu mandātus. Latvijas Reģionu apvienība domē pārstāvēta ar četriem deputātiem, no "Vienotības" domē iekļuvušas divi deputāti, bet pa vienam deputātam ir "Saskaņai" un Sociāldemokrātiskajai strādnieku partijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)