Banner 980x90

Par 90 000 eiro rekonstruēs Bauskas Mūzikas vidusskolas ēku

Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
31.martā Bauskas novada domes sēdē paredzēts atbalstīt lēmumprojektu par aizņēmumu Bauskas Mūzikas skolas rekonstrukcijas pirmās kārtas īstenošanai, liecina Finanšu komitejā pieņemtais lēmums.

Bauskas Mūzikas skolas rekonstrukcijas pirmo kārtu paredzēts īstenot jau šogad, tajā iekļaujot drenāžas, lietus ūdens un kanalizācijas izbūves, pamatu hidroizolācijas, siltināšanas un dekoratīvās apdares darbus. Šos darbus veiks SIA "Kvintets M", kas uzvarēja konkursā, kurā piedalījās desmit pretendenti, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pirmās kārtas kopējās izmaksas ir 90 278,10 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā. Visus nepieciešamos līdzekļus rekonstrukcijai pašvaldība plāno iegūt, aizņemoties Valsts kasē.

Tāpat Bauskas Mūzikas skola materiāltehniskās bāzes uzlabošanai plāno piesaistīt valsts Kultūrkapitāla fonda līdzekļus, iesniedzot savu pieteikumu fonda izsludinātajā mērķprogrammas "Mūzikas un dejas mākslas izglītības iestāžu materiāli tehniskās bāzes uzlabošana" projektu konkursā. Ja izglītības iestādes projekts tiks atbalstīts, skola varēs iegādāties jaunu akordeonu un tenora saksofonu par vairāk nekā 5000 eiro.

Komitejas deputāti pagājušajā nedēļā atbalstīja skolas ieceri un balsoja arī par pašvaldības priekšfinansējuma piešķiršanu no novada pašvaldības budžeta, ja projekts tiktu apstiprināts.

LETA jau ziņoja, ka minētajā Bauskas novada Finanšu komitejā atbalstīts arī lēmumprojekts par aizņēmumu gājēju tilta pār Mūsu būvniecībai.

Gājēju tilta būvniecības kopējās izmaksas par projekta īstenošanu, būvuzraudzības nodrošināšanu, tehniskā projekta izstrādi un autoruzraudzību ir 815 740,92 eiro, no kuriem 2016.gadā projekta realizācijai nepieciešami 814 530,92 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)