Banner 980x90

Par godu Lietuvas un Igaunijas neatkarības svētkiem Bauskas pusē norisināsies patriotiskā kafejnīcu nedēļa

Jelgava, 15.febr., LETA. Rīt, 16.februāri, par godu Lietuvas un Igaunijas neatkarības svētkiem sāksies Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa, kas turpināsies līdz 25.februārim, aģentūru LETA informēja Bauskas Tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Turkupole-Zilpure.

Pasākums Bauskas apkārtnē norisināsies jau sesto reizi, un šoreiz tajā piedalīsies četri ēdināšanas uzņēmumi no Bauskas un Rundāles novada un Bauskas motormuzejs. Kafejnīcās un restorānos tiks piedāvāts divu vai trīs Lietuvā un Igaunijā iecienīto ēdienu komplekts. Lai veicinātu svētku noskaņu un patriotiskumu, viesi tiek aicināti rakstīt vēlējumus šīm valstīm.

Bauskas kafejnīcu patriotiskā nedēļa notiek divreiz gadā - februārī un novembrī. Februārī tiek svinēta Lietuvas un Igaunijas neatkarības dienas ar īpašiem šo valstu ēdieniem, bet novembrī - Latvijas neatkarības diena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)