Banner 980x90

Par Iecavas novada domes deputātu kļuvis Valsts kancelejas Juridiskā departamenta vadītāja vietnieks Sidorenkovs

Rīga, 7.aug., LETA. Par Iecavas novada domes deputātu kļuvis Valsts kancelejas (VK) Juridiskā departamenta vadītāja vietnieks Viktors Sidorenkovs (VL-TB/LNNK/LZS), kurš stājies deputāta Egila Druviņa vietā, aģentūra LETA uzzināja domē.

Dome Sidorenkovu ievēlējusi pastāvīgajā Finanšu komitejas un Attīstības komitejas sastāvā.

Sidorenkovs ieguvis profesionālo bakalaura grādu tiesību zinātnē un strādā VK, kur pērn viņa atalgojums bijis 34 517 eiro. Iecavā deputātam pieder dzīvoklis, tāpat viņa lietošanā ir būve šajā pilsētā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā deklarācija. Sidorenko deklarējis arī 23 655 eiro parādsaistības, kā arī 10 000 eiro uzkrājumus skaidrā un 2000 eiro uzkrājumus bezskaidrā naudā.

Līdz šim Sidorenko pašvaldībā bijis arī Medību koordinācijas komisijas loceklis.

Jau vēstīts, ka iepriekš novada dome atbalstījusi deputāta Druviņa pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa.

Druviņa pilnvaras izbeigtas pirms termiņa, pamatojoties uz personisku iesniegumu. Deputāts aģentūrai LETA skaidroja, ka nevarējis pilnvērtīgi pievērsties darbam domē, jo vada zemnieku saimniecību, tāpēc nolēmis rīkoties godprātīgi pret vēlētājiem un nolikt deputāta mandātu.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Druviņam pieder zemnieku saimniecība "Liepziedi", kas nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu. Pērn "Liepziedu" apgrozījums sasniedzis 706 859 eiro, bet peļņa - 180 616 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)