Banner 980x90

Par Īslīces vidusskolas direktori apstiprināta bijusī skolas direktores vietniece

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada domes deputāti par Īslīces vidusskolas direktori apstiprinājuši bijušo izglītības iestādes direktores vietnieci izglītības jomā Irinu Vargušenko, aģentūra LETA uzzināja domē.

Viņa jaunos pienākumus sāka pildīt 26.augustā.

Vargušenko iecelšana apstiprināta arī Izglītības un zinātnes ministrijā.

Kā ziņots, jūlija beigās atkārtoti izsludinātajā konkursā uz Īslīces vidusskolas direktora amatu saņemti divi pieteikumi, aģentūru LETA informēja Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova.

Jūlija sākumā Bauskas novada pašvaldība atkārtoti izsludinājusi konkursu Īslīces vidusskolas direktora amatam, kas kļuvis vakants pēc tam, kad jūnija sākumā domes ārkārtas sēdē no amata atbrīvota direktore Inese Rīna.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Gorškova, konkurss izsludināts atkārtoti, jo pirmajā reizē bija saņemts tikai viena pretendenta pieteikums un pašvaldībai nebija, no kā izvēlēties un salīdzināt.

Kā vēstīts, jūnija sākumā Bauskas novada domes ārkārtas domes sēdē no amata atbrīvota Īslīces vidusskolas direktore Rīna, kura šajā amatā nostrādāja vien nepilnu gadu.

Darba attiecības izbeigtas, abām pusēm vienojoties, liecina domes lēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)