Banner 980x90

Pasniegs sešas Bauskas Tūrisma informācijas centra balvas

Jelgava, 7.dec., LETA. 15.decembrī Bauskas un apkārtnes tūrisma sezonas noslēgumā pasākumā tiks pasniegtas sešas Bauskas Tūrisma informācijas centra (TIC) balvas, aģentūru LETA informēja TIC Inese Turkupole-Zilpure.

Kopumā konkursā iesniegtas 13 anketas. Izvērtējot saņemtos iesniegumus, Bauskas TIC pasniegs sešas balvas uzņēmumiem un personām, kuras devušas ieguldījumu un veicinājuši tūrisma attīstību. Teju puse pretendentu pieteicēju bija pašvaldības pārstāvji, liecina TIC apkopotā informācija.

Tūrisma sezonas noslēguma pasākums Bauskas rātsnamā sāksies plkst.10. Pasākumā paredzēts pārrunāt sezonas rezultātus un jaunumus, savukārt plkst.13.10 tiks pasniegtas TIC balvas.

Jau vēstīts, ka TIC plāno pasniegt balvu par ieguldījumu tūrisma attīstībā un popularizēšanā Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā, aģentūra LETA uzzināja TIC.

Nominācijai var izvirzīt tos uzņēmējus un personas, kuras 2016.gadā ir devušas ievērojamu ieguldījumu Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada tūrisma biznesa attīstībā, popularizēšanā un ir aizstāvējušas tūrisma nozares intereses.

Balvu pasniegšana sākotnēji bija paredzēta 8.decembrī, bet vēlāk pārcelta uz 15.decembri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)