Banner 980x90

Pašvaldības Goda rakstu saņems pieci Bauskas novada pedagogi

Jelgava, 29.sept., LETA. Bauskas novada pašvaldības Goda raksts tiks pasniegts pieciem pedagogiem, kurus apbalvošanai izvirzīja mācību iestādes, lēmuši Bauskas novada domes deputāti.

Goda raksts tiks pasniegts Bauskas Valsts ģimnāzijas skolotājai Helēnai Mortukānei par ilggadēju pašaizliedzīgu, apzinīgu mācību un audzināšanas darbu. Savukārt viņas kolēģe Ingrīda Slaktere pašvaldības apbalvojumu saņems par ilggadēju kvalitatīvu un radošu mācību darba organizāciju. Arī Tekla Zone ir Bauskas Valsts ģimnāzijas pedagoģe, kurai apbalvojums piešķirts par pašaizliedzīgu un apzinīgu mācību un audzināšanas darbu.

Bauskas sākumskolas skolotāja Rūta Rācenāja apbalvojumam virzīta par mūža ieguldījumu pedagoģiskajā darbā un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju, bet Bauskas pilsētas pamatskolas skolotāja Inese Ceple - par ilggadēju un veiksmīgu pedagoģisko darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)