Banner 980x90

Pērn ievērojami krities pašvaldības kapitālsabiedrības "Bauskas siltums" apgrozījums un peļņa

Jelgava, 6.apr., LETA. 2017.gadā ievērojami samazinājies Bauskas novada pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Bauskas siltums" apgrozījums un peļņa, liecina "Firmas.lv" dati.

Pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1 303 535 eiro, kas ir par 14% mazāk nekā 2016.gadā, kad tas sasniedza 1 531 331 eiro.

Savukārt peļņa kritusies vienpadsmitkārtīgi, un pērn bija 1280 eiro, salīdzinot ar 14 587 eiro vēl pirms gada.

Uzņēmuma vadība norāda, ka 2017.gadā samazinājies gāzes katls saražotās enerģijas daudzums, attiecīgi pieaudzis ar šķeldu saražotās enerģijas apjoms. Lai nodrošinātu nepārtrauktu siltuma ražošanu, gada beigās kapitālsabiedrībai nācies slēgt jaunu līgumu ar augstāku šķeldas cenu, jo līdzšinējais kurināmā piegādātājs saistībā ar ilgstošām rudens lietavām vairs nav spējis piegādāt šķeldu.

Turklāt, kā prognozē uzņēmumā, šķeldas cena augs arī šogad, jo pēc tās audzis pieprasījums gan Latvijā, gan Skandināvijā.

1992.gadā dibināto uzņēmumu "Bauskas siltums" vada Ilmārs Rūsis. Pērn siltumapgādes uzņēmumā strādāja 23 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)