Banner 980x90

Pieņemot jaunus karjeras izaicinājumus, mandātu noliek Vecumnieku novada domniece Batņa

Rīga, 4.febr., LETA. Pieņemot jaunus karjeras izaicinājumus Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā (LMA), no mandāta atteikusies Vecumnieku novada domes deputāte Liene Batņa (ZZS), aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputāte lēmusi, ka savus tiešos darba pienākumus nevar apvienot ar deputātes amatu. Batņa jau vairāk nekā 20 gadus strādā LMA, kur bijusi gan Mūzikas skolotāju katedras vadītāja, gan lektore, gan arī praktizējusies citos amatos, bet tagad viņa pieņēmusi piedāvājumu kļūt par studiju programmu direktoru.

Batņas vietā domē stājies agronoms Jānis Bračka (ZZS), kurš iepriekš jau ir darbojies domē.

"Ir ļoti patīkami atgriezties politikā, lai gan gribēju lēnām no tās attālināties un vērot to no malas," pēc apstiprināšanas amatā teicis Bračka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)