Banner 980x90

Policija vēl nav identificējusi Iecavas novadā bojāgājušo

Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Valsts policijai (VP) vēl nav izdevies noskaidrot vakar Iecavas novadā autobusa notriektā vīrieša personību, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Visdrīzāk, mirušā atpazīšanai būs nepieciešama sabiedrības palīdzība. Tāpat policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruni 110.

Pēc sākotnējās informācijas, vīrietis esot pēkšņi izskrējis uz ceļa un pakļuvis zem autobusa Bauska-Rīga. Sietniece gan nevarēja pateikt, kāda pārvadātāja autobuss nodrošināja konkrēto reisu.

Bauska24.lv jau vēstīja, ka trešdien, 24.augustā, Iecavas novadā pasažieru autobuss notriecis gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Negadījums noticis ceļa A7 38,7 kilometrā, kur 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu "Setra", nenoskaidrotos apstākļos notriecis aptuveni 30 līdz 35 gadus vecu vīrieti. Cietušais no gūtajām traumām ceļā uz slimnīcu nomiris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)