Banner 980x90

Policisti Zemgalē atsavina nelegālās cigaretes un dīzeļdegvielu

Rīga, 9.jūl., LETA. Aizvadītajā nedēļā policisti Zemgalē atsavinājuši ievērojamu daudzumu nelegālo cigarešu un dīzeļdegvielas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Likumsargi veikuši pārbaudes četrās dzīvesvietās Jelgavā, kur kopumā atsavinātas 5283 nelegālās cigaretes bez Latvijas akcīzes markām, kā arī nelegālais alkohols.

Savukārt Bauskā kādā 1983.gadā dzimušā vadītajā automašīnā "Audi Avant" policistu uzmanību piesaistījušas dažāda tilpuma plastmasas kannas ar šķidrumu. Policisti kopumā izņēmuši 12 dažāda tilpuma plastmasas kannas ar 300 litriem nezināmas izcelsmes dīzeļdegvielu.

Abos pārkāpumos iesaistītās personas saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu var tikt sodītas ar naudas sodu līdz 700 eiro, bet, ja pārkāpēji ir juridiskās personas, sods var sasniegt 7100 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)